A Jaguar egy nagy teljesítményű öntapadós címkéző állomás, amelyet önállóan fel lehet szerelni a gyártósorokra vagy a komplex címkézőgépekbe.

Ezeket az egységeket egy szilárd felépítés, kettős kontrasztú hengeres címkemeghajtó rendszer és egy olyan elektronikus áramkör jellemzi, amely garantálja a legpontosabb cimkézést még a magas gyártási sebességeknél is.

A modell különféle verziókban kapható, hogy megfeleljen a 40–140 méter / perc gyártási sebességne

A Linx egy lineáris automatikus címkézőgép, amelyet részleges vagy körcímkék hengeres palackokon való felhordására terveztek, vízszintes szalagragasztó felhordó rendszer vagy nedves ragasztó rendszer segítségével.

Ez a modell különféle verziókban kapható 40–170 mm átmérőjű palackok és 80–550 mm hosszú címkék kezelésére alkalmas.

Gyártási sebesség 1.000-től 6.500 palack óránként.

A Tiger egy automatikus címkézőgép, amely több öntapadós címke felvitelére alkalmas, lineáris szállítószalaggal, amely lehetővé teszi a terjedelmes palackok címkézését.

A non-stop alkalmazási rendszer folyamatos öntapadós címke adagolást biztosít. Ez a rendszer két párhuzamos címkézési állomást foglal magában ugyanazon címkézéshez: miután az első állomás tekercsét befejezte, a második állomás működni kezd, míg az új tárcsát betöltik. Az általános termelési hatékonyság tehát megnövekszik köszönhetően az új címkehengerek betöltéséhez általában szükséges állásidők megszüntetésével.

Gyártási sebesség 2 000 – 15 000 palack óránként.

A Leopard meleg ragasztó segítségével papír vagy műanyag körbefutó címkék hengeres vagy formázott palackokra forró ragasztó rendszerrel történő felvitelére tervezték.

Minden Leopard modell összeállítható „vegyes” verziókban, különféle alkalmazási technológiákkal (öntapadó, hideg ragasztó, forró ragasztó).

Gyártási sebesség 3000 – 40 000 palack óránként.

A Leopard FIX egy automatikus címkézőgép, amely több címke felvitelére alkalmas hengeres, kúpos, ovális és négyzet alakú palackok címkézésére nedves ragasztórendszer segítségével

Minden Leopard modell összeállítható „vegyes” verziókban, különféle alkalmazási technológiákkal (öntapadós, hideg ragasztó, forró ragasztó).

Gyártási sebesség 2000 és 18 000 palack óránként.

A Leopard AD egy automatikus címkézőgép, amelyet több öntapadós címke felhordására terveztek hengeres, kúpos, ovális és négyzet alakú palackokon.

Minden Leopard modell összeállítható „vegyes” verziókban, különféle alkalmazási technológiákkal (öntapadó, hideg ragasztó, forró ragasztó).

Gyártási sebesség 2000 és 30 000 palack óránként.

A Panther egy új, moduláris címkézőgép-vonal, rugalmas megoldásokkal, amelyek lehetővé teszik a különböző címkézési technológiák kombinálását egyetlen berendezésben. Minden modul egy könnyen cserélhető kocsira összeállított címkéző állomásból áll.

A Panther lehetővé teszi a nedves ragasztó, a melegen olvadt, a hengerelt és az öntapadó állomások kombinálását.

Elérhető szolgáltatások:

Elektronikus vezérlőrendszer: minden lemez független, kefe nélküli szervomotorral van felszerelve, amelyet programozható meghajtó vezérel. Ez a rendszer lehetővé teszi a lemezeken, hogy összetett mozgásokat hajtsanak végre, garantálva a felhasználó számára, hogy gyakorlatilag végtelen felhasználási lehetőségeket tegyenek ki a palack alakja és a címke mérete alapján. Az elektronikus bütykös rendszer további előnyei közé tartozik a központosító, vezérlő és kódoló eszközök beépítésének lehetősége, még későbbi időpontban is.

Optikai központosító és minőség-ellenőrző rendszerek.

Hibás termék elutasító rendszer.

No-stop rendszer.

Az ott8Roll az automatikus tekercseléses címkézőgép új generációja.

TCO: 50% -kal alacsonyabb, mint a referenciaérték

99% -os hatékonyság

– Sok mechanikus alkatrész eltávolítása drasztikusan csökkentette az alkatrészek kopása, és fokozta az alkalmazás pontosságát.

– Könnyű karbantartás.

-A vezérlés megkönnyíti a karbantartási műveleteket.

– Hosszú élettartamú pengék (300 millió vágás).

– Hosszú élettartamú ragasztókaparó és elosztó.

– Alacsony ragasztófogyasztás (kevesebb fűtőenergia szükséges).

– Távirányító: állandó gyártói segítség.

Az összes mechanikai és elektronikus alkatrész teljes vizuális ellenőrzése:

közvetlen hozzáférés az összes funkcionális alkatrészhez anélkül, hogy védőburkolatot kellene eltávolítani.

Hordozható fő vezérlőpanel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS AJÁNLATÉRT KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!