EBS K ERGON SZÉRIA

9200 palack / óra termelési igény kielégítésére képes, az új modellek 2, 3 és 4 fészkes verziókban kaphatók, és a forgástechnika összes előnyeit kínálják “sebesség” viszonylatában,

Az EBS K ERGON forgó nyújtófúvókák-sorozat nagy teljesítményt biztosít a PET-palackok nyújtófúvással történő fújásbn, főként az „élelmiszer és ital” ágazatban; a csúcstechnikai alkatrészeknek, a minimalizált karbantartási és üzemeltetési költségeknek, valamint a kiváló minőség / ár aránynak köszönhetően az EBS K ERGON sorozat ideális megoldás különböző méretű, különböző alakú műanyag palackok fújására.

 

EBS ERGON SZÉRIA

Az EBS ERGON forgó nyújtófúvó-sorozat nagy teljesítményt biztosít a PET, PEN és PP palackok nyújtásos fúvásában, főleg az „élelmiszer és ital” szektorban. A csúcstechnológiájú alkatrészeknek, a minimalizált karbantartási és üzemeltetési költségeknek, valamint a kiváló minőség / ár aránynak köszönhetően az EBS ERGON sorozat ideális megoldás különböző méretű, különböző alakú műanyag palackok fújására.

Az új sorozat 7 modellből áll, 4 fészkestől 16 fészekig. Palackok előállításához, maximális teljesítménye 2300 palack/fészek.

 

EBS HC ERGON SZÉRIA

Az EBS ERGON HC sorozatú forgó nyújtófújó berendezések nagy teljesítményt nyújtanak a PET, PEN és PP palackok nyújtásos fúvásában, főleg az „élelmiszer és ital” ágazatban. A csúcstechnikai alkatrészeknek, a minimalizált karbantartási és üzemeltetési költségeknek, valamint a kiváló minőség / ár aránynak köszönhetően az EBS ERGON HC sorozat ideális megoldást kínál különböző méretű, különböző alakú műanyag palackok gyártására.

Az új termékcsalád 3 – 6 fészkes modellből áll, amelyeket kifejezetten nagy méretű palackok gyártására terveztek, maximális teljesítményük 1200 palack / fészek.

 

K ERGON VMAG/EV-VMAS

Az ECOBLOC® K ERGON sorozatú modellek ideális megoldás sokféle méretű és alakú PET, PEN és PP palack gyártására, töltésére és lezárására. Az elasztikus fröccsöntés, a feltöltés és a lezárás egyetlen gépen történő kombinálása jelentős gazdasági előnyöket kínál.

Az összes modell innovatív palacktranszfer-rendszerrel van felszerelve, minimalizálva a termék szennyeződésének kockázatát és növelve a gép általános teljesítményét; Az ECOBLOC® K ERGON VMAG / EV-VMAS integrált rendszerek alkalmazhatók a következő termékek palackozó sorában:

CSENDES VÍZ és TEJ (VMAG / EV modellek)

OLAJ (VMAS modellek)

K ERGON LG-VMAG

Az ECOBLOC® K ERGON sorozatú modellek ideális megoldás sokféle méretű és alakú PET, PEN és PP palack gyártására, feltöltésére és lezárására. Az elasztikus fröccsöntés, a feltöltés és a lezárás egyetlen gépen történő kombinálása jelentős gazdasági előnyöket kínál.

Az összes modell innovatív palacktranszfer-rendszerrel van felszerelve, minimalizálva a termék szennyeződésének kockázatát és növelve a gép általános teljesítményét; Az ECOBLOC® K ERGON LG-VMAG integrált rendszerek alkalmazhatók a következő termékek palackozási sorában:

SZÉNSAVAS VÍZ ÉS ÜDÍTŐITAL

ERGON VMAG/EV-VMAS

Az ECOBLOC® ERGON sorozatú modellek ideális megoldás sokféle méretű és alakú PET, PEN és PP palack gyártására, töltésére és lezárására. Az elasztikus fröccsöntés, a feltöltés és a lezárás egyetlen gépen történő kombinálása jelentős gazdasági előnyöket kínál.

Az összes modell innovatív palacktranszfer-rendszerrel van felszerelve, minimalizálva a termék szennyeződésének kockázatát és növelve a gép általános teljesítményét; Az ECOBLOC® K ERGON VMAG / EV-VMAS integrált rendszerek alkalmazhatók a következő termékek palackozó sorában:

CSENDES VÍZ és TEJ (VMAG / EV modellek)

OLAJ (VMAS modellek)

ERGON LG-VMAG

Az ECOBLOC® ERGON sorozatú modellek ideális megoldás sokféle méretű és alakú PET, PEN és PP palack gyártására, feltöltésére és lezárására. Az elasztikus fröccsöntés, a feltöltés és a lezárás egyetlen gépen történő kombinálása jelentős gazdasági előnyöket kínál.

Az összes modell innovatív palacktranszfer-rendszerrel van felszerelve, minimalizálva a termék szennyeződésének kockázatát és növelve a gép általános teljesítményét; Az ECOBLOC® ERGON LG-VMAG integrált rendszerek alkalmazhatók a következő termékek palackozási sorában:

SZÉNSAVAS VÍZ ÉS ÜDÍTŐITAL

HC ERGON VMAG/EV-VMAS

Az ECOBLOC® HC ERGON sorozat modelljei ideális megoldást kínálnak különböző méretű és alakú PET, PEN és PP palackok gyártására, feltöltésére és lezárására. Az elasztikus fröccsöntés, a feltöltés és a lezárás egyetlen gépen történő kombinálása jelentős gazdasági előnyöket kínál.

Az összes modell innovatív palacktranszfer-rendszerrel van felszerelve, minimalizálva a termék szennyeződésének kockázatát és növelve a gép általános teljesítményét; Az ECOBLOC® HC ERGON integrált rendszerek alkalmazhatók a következő termékek palackozó soraiban:

CSENDES VÍZ és TEJ (VMAG / EV modellek)

OLAJ (VMAS modellek)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS AJÁNLATÉRT KÉRJÜK, VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!